29 Nisan 2024
Vestel

Acıbadem Vestel Servisi

Acıbadem Vestel servisi, konusunda uzman kadrosu ile siz Vestel kullanıcılarına yerinde onarım hizmetleri sunuyor. Çalışmayan, ses yapan, su akıtan, sigorta attıran Vestel beyaz eşyalarınızı uygun fiyata tamir ettirmek için bizi hemen arayın. Servisimiz sizlere yerinde onarım yapıyor. Çalışmayan tüm cihazları gün içinde çalışır hale getiriyoruz. Özellikle Vestel buzdolabı arızalarına en hızlı çözümleri biz üretiyoruz. Son derece profesyonel bir şekilde çalışıyor ve hiç bir arızayı ötelemiyoruz. Yıllardır bu alanda onarım hizmetleri veren firmamızda gerekli olan tüm ekipmanlar mevcuttur. Profesyonel çözüm için bizleri aramanız yeterli olacaktır. Donanımlı servis araçlarımız ile git gel yapmadan tek seferde sorunları gideriyoruz.

Arızalı tüm Vestel cihazlarınızın en hızlı şekilde tamir edilmesi için tek yapmanız gereken Acıbadem Vestel servisi aramak. Servisimiz tüm bölgede acil ve kalıcı çözümler üretiyor. Çalışmayan, ses yapan, su akıtan, sigorta attıran tüm Vestel cihazların onarımlarını yerinde yapacak donanımlı servis araçlarına sahibiz. Sektördeki en eski tamir firmalarından biri olduğumuz için tüm modellerin hemen hemen her parçasına sahibiz. Tek seferde arızaları hızlıca gidermek için doğru yerdesiniz.

Vestel markası ülkemizin gurur kaynağıdır ve her geçen gün yeni ürünlerin üretimini yapmaktadır. Uygun fiyatı ve şık tasarımı ile hem ülkemizin hem de Avrupanın gözdesi olan Vestel için İstanbul Anadolu Yakası sakinleri arıza durumunda Acıbadem Vestel servisi şubemizden destek alabilir. Bölgedeki en büyük servis atölyesine sahibiz ve işini severek yapan ustalarımız ile siz değerli komşularımızın yanındayız.

Acıbadem Vestel Klima Servisi

Acıbadem mahallesinde yıllardır Vestel servisi olarak hizmet veriyoruz. Semtimizde ikamet ediyor ve Vestel klima kullanıyorsanız bakım, montaj ve tamir için bizi dilediğiniz zaman arayabilirsiniz. Sektörün en eski firmalarından biri olarak haftanın 7 günü sizlerin yanındayız. Tüm Vestel klima modelleri için gerekli olan yedek parçalara sahibiz. Titiz bir bakım desteği almak için Acıbadem Vestel servisi şubemizi ihtiyaç duyduğunuz her zaman arayabilirsiniz.

Vestel klima montajında tecrübeli ustalarımız ile tüm klima modellerini istediğiniz yere asabiliyoruz. Dilerseniz ve çok yıpranmamışsa taşınma yapılacak klimaların eski borularını kullanabiliriz. Böylece büyük bir masraftan kurtulabilirsiniz ve hızlıca klimanızı kullanabilirsiniz. Klima montajı oldukça uğraştırıcı bir iştir ve kesinlikle tecrübe ister. Bizler Acıbadem şubemizde işini severek yapan klimacılar ile çalışıyoruz. Bu sayede hem siz mutlu hem biz mutluyuz.

Acıbadem Vestel Buzdolabı Servisi

acıbadem vestel servisi

Vestel buzdolabınız soğutmuyor mu? Bizleri arayarak dolabınızı taşıtmadan yerinde onarım yaptırabilirsiniz. Profesyonel kadromuz ile modeli ne olursa olsun Vestel dolapları hızlıca tamir ediyoruz. İçindeki yiyecekler bozulmasın, dolabım gün içinde tamir edilsin istiyorsanız Acıbadem Vestel servisi hemen arayın. Acıbadem Vestel buzdolabı tamiri için dilediğiniz zaman şubemize ulaşabilirsiniz. Buzdolabı diğer beyaz eşyalar gibi ihmale gelmez. Soğutma zayıfladığında çözülme başlar ve eriyen sular dolabın süngerleri tarafından emilir. Bu da dolabın içinde sürekli bir kokuya neden olur. Buzdolabınızın en kısa sürede tamir edilmesi için bizi hemen arayın.

Acıbadem semtinin en eski firmalarından biriyiz. Yıllardır Vestel kullanıcılarına tamir ve bakım destekleri vermekteyiz. Dilediğiniz zaman Acıbadem şubemizi arayabilir ve arızalı Vestel buzdolabınız için onarım talebinde bulunabilirsiniz. Kusursuz bir onarım için doğru yerdesiniz. Bugüne kadar hiç şikayet almadık. İşimizi severek yapıyoruz ve onarım için gerekli olan tüm ekipmanlara sahibiz. Profesyonel ustalar ile çalışıyoruz. Tüm servis araçlarımız tam donanımlı servise çıkıyor. Siz de kusursuz bir Vestel buzdolabı tamiri yaptırmak istiyorsanız bizi hemen arayın.

Vestel buzdolabı SA arıza kodu, bu kod cihazın tam soğutmadığını size bildirmek için ekranda çıkar. Herhangi bir parçaya işaret etmez. Sensör veya anakart olasılığı yüksektir. Eğer sizin de Vestel buzdolabınız SA hata kodu veriyor ise Acıbadem Vestel servisi arayarak gün içinde bu arızadan kurtulabilirsiniz.

Vestel buzdolabı su akıtıyor ise cihazın kapaklarını kontrol edin. Kapaktan hava alan dolaplar terlemeden ötürü su akıtmaya başlayacaktır. Diğer bir olasılık rezistans ve sensör arızasıdır. Bu iki parçadan birinde arıza varsa cihaz eritme yapmaz ve su kanalı buz ile tıkanır. Motor tasına gitmesi gereken su buzdolabının iç kısmına akar. Su akıtan Vestel buzdolabınızı aynı gün içinde tamir ettirmek isterseniz doğru yerdesiniz.

Acıbadem Vestel Çamaşır Makinesi Servisi

Geniş kazanları ile bir çok yıkanması zor çamaşırların yıkanmasını kolaylaştıran Vestel çamaşır makineleri için gün içinde servis hizmeti veriyoruz. Çalışmayan, kazanı dönmeyen, su boşaltmayan, sıkmayan tüm Vestel çamaşır makineleri için tamir hizmetimiz mevcuttur. 1 yıl garantili Vestel çamaşır makinesi tamiri için hemen arayın. Acıbadem Vestel servisi, eski yeni tüm Vestel çamaşır makinelerinin yedek parçalarına sahiptir. Servisimiz tarafından onarımların hemen hemen hepsi yerinde yapılır. Kazan düşme ve rulman arızalarında onarım yerinde yapılamaz. Bu durumda atölyeye alınan cihazlarınız en geç 1 hafta içinde teslim edilir. Atölyeye almak zorunda kaldığımız cihazların tüm bakımlarını yapıyor ve bağlantı hortumlarının hepsini temizliyoruz. Bu sayede cihazın kazanında oluşan tortulardan da kurtulabilirsiniz.

Vestel çamaşır makinesi modellerinde en sık gördüğümüz arızalardan bir tanesi de cihazın sıkma yapmamasıdır. Eğer yeni nesil bir Vestel çamaşır makinesi kullanıyorsanız az çamaşır attığınızda denge sensörü cihazın sıkmaya girmesine engel olur. Bu durum sayesinde kazan arızaları yaşamazsınız. Acıbadem Vestel servisi olarak sıkma yapmayan tüm Vestel çamaşır makinelerinde görülen teknik sorunları en hızlı şekilde ve yerinde gideriyoruz.

Acıbadem Vestel Bulaşık Makinesi Servisi

Program sayısının çok olması her zaman iyi değildir. Fakat kısa program olması günlük hayatta çok işinize yarayacaktır. Vestel bulaşık makinelerinin hepsinde kısa program bulunur ve günlük bulaşıklarınız için bu programı kullanırsanız hem tasarruf eder hem de bulaşık yıkama derdinden kurtulursunuz. Kullanıcılarına tamamen pratiklik sunan Vestel bulaşık makineleri için tamir hizmeti veriyoruz. Modeli ne olursa olsun çalışmayan, ses yapan, su akıtan, sigorta attıran, koku yapan, su boşaltmayan tüm Vestel bulaşık makineleri için Acıbadem Vestel servisi arayın. Elinizde bulaşık yıkamak istemiyorsanız arıza durumunda bizi arayarak aynı gün içinde onarımını yaptırabilirsiniz. Profesyonel teknisyenlerimiz ile her zaman sizlerin yanındayız.

Vestel bulaşık makinenizde başla beklet ve bitti ışıkları aynı anda yanıp sönüyorsa cihaz arızaya girmiştir. Bu durumda yapmanız gereken Başla / Beklet butonuna 3 saniye kadar basılı tutmak. Bu işlem cihazın hafızasını sıfırlayacaktır. Sıfırlama işlemi bitince Bitti ışığı yanacak ve cihazı kapatıp tekrar açacaksınız. Eğer aynı sorunu vermez ise resetleme ile kurtardınız demektir. Fakat hata devam ediyorsa Acıbadem Vestel servisi hemen arayın.

Acıbadem Vestel Klima Servisi

Klima markaları arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen Vestel’in tüm modelleri için tamir, bakım ve montaj hizmetleri sunuyoruz. Yerinde ve garantili Vestel klima tamiri için tek yapmanız gereken Acıbadem Vestel servisi şubemizi aramak. Klima onarımında son derece tecrübeli ekiplerimiz ile yaz kış sizlere tamir desteği sunuyoruz. Vestel klima soğutmuyor veya ısıtmıyor gibi temel şikayetleriniz varsa bu şikayetlerin tamamını gün içinde gideriyoruz.

Vestel klimanızdan kötü koku yayılıyorsa hemen arızaya yormayın. Klimanız bakımsız kalmıştır veya çok tozlu bir ortamda çalışıyordur. Klimanız ortamdaki havayı sürekli olarak çeviren bir çalışma yapısına sahiptir. Eğer cihaz bakımsız kalır, petekleri temizlenmez ise bakteriler havaya uçuşur ve kötü bir koku yayılır. Bunun için Acıbadem Vestel servisi arayarak klima bakım talebinde bulunabilirsiniz. Servisimiz tüm modellerin orijinal yedek parçalarına sahiptir. Bu sayede git gel yapmadan tek seferde bakım, onarım ve montaj hizmeti vermektedir.

1 Yıl Garantili Vestel Servisi

Servisimiz tüm onarımları garantili olarak yapar. Yıllardır bu sektörde faaliyetlerini sürdüren firmamızda tüm parçalar orijinaldir. Değiştirdiğimiz parçalara ve onarımları yapan tecrübeli ustalarımıza güveniyoruz. Onların her zaman arkasındayız.

Vestel çamaşır makinesi E01 arıza kodu, cihazınızın kapağı kitlenmez veya devre tamamlamaz ise ekranda çıkan hata kodudur. Bu arıza kodu için genelde yapılan hata kapağı sert kapatmak veya vurmaktır. Böyle bir işlem sonrası karta direkt olarak elektrik gidebilir ve kısa devreden yanabilir. Eğer sizin de Vestel çamaşır makinesi E01 hata kodu veriyor ise Acıbadem Vestel servisi hemen arayın.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Servisi ARA !